MdL architecten
Admiraliteitskade 89b
3063 EG Rotterdam
info@mdlarchitecten.nl

t 010 4781414
f 010 4765653

MdL: Manifest der Lading

De naam MdL verwijst naar de oude Nederlandse scheepsterm Manifest der lading. Dit was het document waaruit voor belanghebbenden de lading van een schip viel op te maken.

MdL werd opgericht op de Lloydpier in voormalig havengebied van Rotterdam. De naam verwijst tevens naar de verschillende soorten werk (lading) van het bureau.

Wij voeren onder andere stedenbouwkundige, architectonische, interieur- en adviesopdrachten uit. Hieraan wordt gewerkt door mensen met een verschillende achtergrond en expertise.

Wij zien het als een uitdaging om eenvoudige en ook complexe opdrachten te vertalen naar heldere ontwerpen. Enthousiasme en ervaring worden ingezet om te zorgen dat elk ontwerp op verschillende niveaus specifieke aandacht krijgt.

Bij iedere opdracht wordt zo gezocht naar de beste manier om programma en locatie samen te laten gaan. Het gevolg is een ontwerp waar de gebruiker tevreden over is en dat de locatie een toegevoegde waarde geeft.

De brede ervaring, opgedaan bij culturele, commercieele en overheidsinstellingen, draagt hiertoe bij. Het zorgt ervoor dat wij een actieve rol kunnen spelen in alle processen die onderdeel uitmaken van opdracht en uitvoering.

MdL streeft naar een resultaat waarbij esthetiek en praktisch gebruik samengaan.

Resultaat is een schijnbaar eenvoudig en logisch ontwerp dat bij nadere beschouwing een gelaagdheid kent en zijn extra kwaliteiten toont.

MdL Architecten is o.a. werkzaam in de volgende disciplines:

- Conceptontwerp

- Gebiedsonderzoek

- Massastudies

- Haalbaarheidsstudies

- Beeldkwaliteitsplannen

- Architectuuropdrachten

- Stedenbouw

- Masterplannen

- Interieur en Verbouwingen

- Advies

- Procesmanagement

- Directievoering

- Bouwkundig Tekenwerk

- Visualisaties

 

De directie van MdL Architecten bestaat uit:

Mevr. ir. E.A.J. (Ilse) Boost

Dhr. ir. J.J.H. (Joris) van Veldhoven